Home

 (photo: fah/fb/Direktno)
Izvor slike: fah/fb/Direktno
za direktno

Letica: Broz pokazuje kako bi se ponašala da je na mjestu svog djeda

Wimbledonsku priču Marina Čilića ne treba politizirati. Nije vrijedno u tu priču uključivati politiku, pogotovu ovu brozovsku, rekao nam je prof. Letica

Titova unuka Saša Broz privukla je bijes dobrog dijela javnosti nepotrebnim komentarom o žuljevima nakon wimbledonskog finala Marina Čilća.  

Saša Broz objavila je fotografiju krvavih stopala balerine i napisala: "Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake!!! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se 'oprosti' uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!!".

Bio je to komentar na Marinovo finale u kojem nije pokazao najbolje izdanje, a uz fizičku ozljedu, bilo je očito i kako su ga preplavile emocije. No, dok su Hrvatska i Hrvati slavili njegov uspjeh, jer poraz od najuspješnijeg tenisača u povijesti Rogera Federera na najprestižnijem teniskom turniru na svijetu ne može se okarakterizirati kao neuspjeh, pojavio se i ovakav komentar. 

Sašu Broz komentirao je Slaven Letica, sociolog i sveučilišni profesor. Prije toga, dao je ocjenu Marinovog nastupa.

"Mislim da je on bio spreman pobijediti Federera i da je jedino objašnjenje ta njegova neugodna i bolna ozljeda. Oduzela mu je barem 20 posto sposobnosti za pobjedu", rekao je za Direktno prof. Letica.

Zatim smo mu spomenuli Sašu Broz, na što je bio vrlo jasan. 

"Sve što ona govori nije vrijedno bilo kakvog komentara, ona objavama objašnjava zašto se njen djed ponašao tako kako se ponašao i kako bi se ona ponašala da dođe u poziciju svog djeda. Ipak, wimbledonsku priču Marina Čilića ne treba politizirati. Nije vrijedno u tu priču uključivati politiku, pogotovu ovu brozovsku", rekao nam je Slaven Letica.  

Reakcije na objavu Saše Broz ne prestaju stizati, tako je PR Mosta Thomas Bauer na društvenim mrežama napisao da je Broz trebala objaviti žuljeve logoraša s Golog otoka.

1506326189 - 25.09.2017 09:56:29