Home

 (photo: Twitter)
Izvor slike: Twitter
uživaju

Jesu li hrvatski političari bili u Wimbledonu na naš trošak?

Jandroković i Janica bili su smješteni u istoj loži kao i slavni engleski glumac Hugh Grant

U prepunom gledalištu Wimbledona, među brojnim poznatim licima našli su se i naši političari. Čilića su iz gledališta bodrili ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar financija Zdravko Marić, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, a bila je tu i državna tajnica za sport Janica Kostelić. Jandroković i Janica bili su smješteni u istoj loži kao i slavni engleski glumac Hugh Grant.

No, čini se kako su strast naših političara prema tenisu ipak platili porezni obveznici. Naime, glasnogovornica predsjednika Sabora Jasna Vaniček Fila rekla je za Jutarnji.hr kako je riječ o službenom, a ne privatnom odlasku na put.

Obračun Federera i Čilića uživo su pratile i brojne svjetski slavne osobe. Boje Hollywooda na Wimbledonu branili su Eddie Redmayne, Bradley Cooper, Hugh Grant i Sienna Miller, a naravno da je snažno zastupljena bila i engleska kraljevska obitelj - rekordni osmi trijumf švicarskog čarobnjaka gledali su princ William i vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton koji su došli podržati velikog prijatelja obitelji Middleton, Rogera Federera.

Završnicu najpoznatijeg teniskog turnira na svijetu nisu propustili ni gradonačelnik Londona Sadiq Khan, britanska premijerka Theresa May, princ Albert II od Monaca...

1506035324 - 22.09.2017 01:08:44