Home

Nataša Pećarević
ekskluzivno za direktno.hr

Javila nam se Lalovčeva odvjetnica, inače zastupa i Severininog bivšeg

Istina je da sam s udrugom B.a.b.e. surađivala na ustavnoj tužbi protiv Obiteljskog zakona, kao odvjetnik koji se bavi obiteljskim pravom. Ali ne zastupam tu udrugu

Odvjetnica Borisa Lalovca Nataša Pećarević očitovala se ekskluzivno za direktno.hr povodom optužbi za obiteljsko nasilje koje je u emisiji Bujica urednika i voditelja Velimira Bujanca protiv bivšeg ministra financija i potpredsjednika SDP- a iznijela njegova supruga Tončika Anastasia.

''Gospodin Boris Lalovac obratio mi se u svrhu razvoda braka te skrbi i uzdržavanja maloljetnog sina te ga zastupam u tom postupku. U odnosu na taj postupak ja ne smijem davati izjave, a iz istog razloga niti Boris Lalovac neće komentirati te postupke niti navode. U medijima se spominje kako gospodin Lalovac traži skrbništvo i alimentaciju, no niti to ne možemo komentirati jer se radi o tajnom postupku radi zaštite dobrobiti maloljetnog djeteta'', rekla nam je Pećarević, koju smo, između ostaloga, kontaktirali i kako bismo čuli njenu stranu priče o navodnoj sprezi s udrugom B.a.b.e. Sanje Sarnavke.

Podsjetimo, Lalovčeva supruga izjavila je kako se ona za pomoć obratila udruzi B.a.b.e., da bi potom B.a.b.e., kako je rekla, ''svoju odvjetnicu Natašu Pećarević preporučile njenom suprugu Borisu''.

''Nemam veze s udrugom B.a.b.e. niti sam njihov pravni zastupnik. Istina je da sam s udrugom B.a.b.e. surađivala na ustavnoj tužbi protiv Obiteljskog zakona, kao odvjetnik koji se bavi obiteljskim pravom. Ali ne zastupam tu udrugu'', pojasnila je Pećarević.

Ova zagrebačka odvjetnica inače zastupa i Milana Popovića, oca djeteta pjevačice Severine Vučković, u postupku za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

1498540359 - 27.06.2017 07:12:39