Home

 (photo: fah)
Izvor slike: fah
svečani doček

FOTO Predsjednica se susrela s portugalskim vođom i opet zablistala

Potpisat će Memorandum o razumijevanju između Hrvatske gospodarske komore i Portugalske agencije za trgovinu i investicije

Predsjednik Portugalske Republike, Marcelo Rebelo de Sousa, u službenom je posjetu Republici Hrvatskoj, a predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je ponovno zablistala u haljini poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Na poziv predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, u dvodnevnom državnom posjetu RH boravi predsjednik Portugalske Republike Marcelo Rebelo de Sousa.

Susret je počeo svečanim dočekom u uredu Predsjednice te je uslijedio razgovor dvoje čelnika. Potpisati će se i Memorandum o razumijevanju između Hrvatske gospodarske komore i Portugalske agencije za trgovinu i investicije.

Portugalski predsjednik posjetit će i Sabor gdje će biti na radnom ručku s predsjednikom Hrvatskoga sabora Gordanom Jandrokovićem, Milankom Opačić, Mirom Kovačem, Draženom Bošnjakovićem, Grozdanom Perić te Joškom Klisovićem.

Ne kraju će Marcelo Rebelo de Sousa i Gordan Jandroković položit vijence ispred spomenika 'Glas hrvatske žrtve - Zid boli' na Mirogoju.

Predsjednica je kao i inače zablistala, u čipkanoj haljini boje breskve s bijelim detaljima, nikog nije mogla ostaviti ravnodušnim. Kao i mnogim prilikama, Kolinda Grabar-Kitarović je odabrala poznatu hrvatsku dizajnericu Aleksandru Dojčinović.

 

1505944054 - 20.09.2017 23:47:34