Home

 (photo: direktno.hr)
Izvor slike: direktno.hr
EKSKLUZIVNO

Bujanec se oženio! Kum je Klemm, a pjevali Thompson, Bulić, Škoro, Mamić

Bujancu je taj dan, osim zbog vjenčanja, bio poseban i iz drugog razloga - srušeno je ime Trga maršala Tita. Stoga ga je posebno obradovao poklon gospodina i gospođe Hasanbegović

Karolina Šego rekla je u petak u Vukovaru veliko 'DA' voditelju i uredniku Velimiru Bujancu, pod budnim okom kuma Josipa Klemma. 

Bujancu je taj dan, osim zbog vjenčanja, bio poseban i iz drugog razloga - srušeno je ime Trga maršala Tita. Stoga ga je posebno obradovao poklon gospodina i gospođe Hasanbegović, koji su mu kao znak pažnje uručili ploču 'Trg maršala Tita'. Mladoženju je to toliko razveselilo da je skočio na stol i digao ploču u zrak. 

Osim bivšeg ministra kulture, mnoga su druga poznata lica bila među gostima na svadbi u Dvorcu Principovac u Iloku. Bili su tamo ministar Goran Marić, Ivo Banac, Željka Markić, Ljubo Ćesić Rojs, Tihomir Dujmović, Hloverka Novak Srzić, Bruna Esih, Ćiro Blažević, Josip Radeljak Dikan i brojni drugi.  

Za dobru zabavu pobrinuli su se Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, ali i Zdravko Mamić, koji je i sam zapjevao. 

Za prvi ples mladenci su odabrali Škorinu pjesmu 'Ti si moja tajna najveća', a simpatična je situacija nastala kada im je 'uletio' Bulić. 

Vrhunac je bio kada su Rojs, Bulić, Thompson, Dujmović, Dario Kordić, Hloverka, generali Jelić i Sopta na bini zapjevali Bojnu Čavoglave.

 

1505990413 - 21.09.2017 12:40:13