Home

sukob u sdp-u

Bujanec: Nadam se da boljševici neće strijeljati Beru jer mi je čestitao

Drago mi je da se SDP-ovci i dalje međusobno tuku. Bave se mojim vjenčanjem, čestitarima - i sami sobom. Jadno, poručio je voditelj

Nakon što je u medijima objavljeno da je šef SDP-a Davor Bernardić uputio čestitku voditelju Velimiru Bujancu na vjenčanju s Karolinom Šegom, javio se kritikom njegov stranački kolega Bojan Glavašević koji smatra da Bujanec predstavlja sve protiv čega se SDP borio. Na društvenim mrežama javio se i SDP-ovac Marko Melčić koji je podržao Bernardićev čin. O svemu se potom oglasio i sam voditelj Velimir Bujanec.

Objavu Bujanca na Facebooku prenosimo u cijelosti: 

"SADA ČEKAMO DA OSTOJA K'O RANKOVIĆ KRENE NA BERU, ISTO KAO ŠTO SU ELIMINIRALI HEBRANGA 1949.

Nadam se da boljševici neće strijeljati Beru samo zato jer mi je čovjek pristojno čestitao na ženidbi. Napadaju ga oni koji su prije 90-te branili ljudima da se uopće vjenčaju u crkvi... I njihovi 'tolerantni' istomišljenici, od kojih su mnogi gostovali u Bujici, a sada se svim sredstvima bore za prevlast u Partiji.

Javila se i Jaca. Eto na primjer, kada bi se ona i Stazić odlučili uzeti, ja bih njima pristojno čestitao. Isto kao i Zokiju ako se po drugi puta oženi - u Rijeci.

U svakom slučaju, drago mi je da se SDP-ovci i dalje međusobno tuku. Bave se mojim vjenčanjem, čestitarima - i sami sobom. Jadno!", napisao je voditelj.

1505990266 - 21.09.2017 12:37:46