Home

 (photo: faH)
Izvor slike: faH
drama u dalmaciji

Bujanec: Imam informaciju, požar podmetnut s četiri strane!

Svi se sada pitaju: Je li netko požar podmetnuo te hoće li odgovarati za ovu strašnu tragediju?

Traje borba s vatrenom stihijom, no posljednje informacije govore kako je požar nadomak Splita lokaliziran. Svi se sada pitaju: Je li netko požar podmetnuo te hoće li odgovarati za ovu strašnu tragediju?

Novinar Velimir Bujanec objavio je status u kojem tvrdi sljedeće:

"Ugledni novinar upravo mi se javio iz Splita i tvrdi: SUMNJA SE DA JE POŽAR PODMETNUT, NAJMANJE SA ČETIRI STRANE!

Dvojio sam da ovo objavim ili ne i onda se sjetio lanjskih upozorenja gospođe Ruže Tomašić koja je za požare na jugu Dalmacije rekla da su sigurno podmetnuti... Tko se time bavi neka otkrije policija i naše službe, neka javno objave njihova imena i prezimena pa da vidimo je li riječ tek o ludim piromanima ili nečem drugom?!

U međuvremenu: čestitke ministru obrane, generalu Damiru Krstičeviću, časnim hrvatskim vojnicima te posebno - hrabrim vatrogascima iz Splita, okolice i cijele Dalmacije kao i svima onima koji su došli pomoći iz drugih krajeva Hrvatske.

Pitanje za gradonačelnika Splita Oparu: Kada kažete da je Split "nespreman dočekao požar", recite otvoreno koga smatrate krivcem za to? Koliko su dosadašnje Vlade ulagale u vatrogastvo i opremu, u te hrabre i vrijedne ljude, a koliko u prevenciju i ima li Hrvatska uopće učinkovit sustav Domovinske sigurnosti?

Na kraju: Splićani, dragi prijatelji iz Zagore, Šestanovca i drugih krajeva pogođenih ovom strašnom nevoljom - molimo Boga za vas jer u ovim teškim trenucima, uz fantastičan napor koji ulažete u obrani svojih domova - i to može pomoći. Svi smo uz vas!"

1505951159 - 21.09.2017 01:45:59