Home

 (photo: faH/Direktno)
Izvor slike: faH/Direktno
i dva bivša ministra

Bujanec za Direktno: Puno je čestitara iz SDP-a! Drugovi, nemojte se ljutiti

Bojanče Glavašević neugodno bi se mogao iznenaditi kada na Predsjedništvu SDP-a on i Maras pokrenu ovo bizarno pitanje, poručio je Bujanec

TV voditelj i urednik Bujice Velimir Bujanec u kratkoj izjavi za Direktno izjavio je kako "ne želi više ništa komentirati o čestitarima iz SDP-a".

"To što je Bernardić pristojan dečko, govori o njemu osobno, a oni koji ga napadaju su iskompleksirane potencijalne zvijeri" kaže Bujanec i dodaje: "Bojanče Glavašević neugodno bi se mogao iznenaditi kada na Predsjedništvu SDP-a on i Maras pokrenu ovo bizarno pitanje, jer ću tada morati reći i koja su mi dva bivša ministra iz Milanovićeva Vlade čestitala, a obojica su bliski Glavaševićevi prijatelji!".

Bujanec je izjavu za Direktno završio brojanjem: "Baš gledam u telefon i brojim; točno 14 SDP-ovaca mi je čestitalo i to na vlastitu inicijativu. Pristojni ljudi. Hvala im i ovim putem. Mnogi od njih sjede u Saboru. Drugovi, nemojte se ljutiti zbog toga, u nekim trenucima treba biti i gospodin!".

Podsjetimo, predsjednik SDP-a Davor Bernardić čestitao je Bujancu na ženidbi i tako navukao bijes dijela SDP-a na sebe. Bojanu Glavaševiću taj se Berin potez nije svidio, jer 'Bujanec predstavlja sve protiv čega se SDP borio'. S njim se ne slaže Marko Milčec, koji smatra da je Bero pokazao kako je dobro odgojen. A onda su se javili 'dežurni komentatori' Arsen Bauk i Gordan Maras. Bauk je najavio 'burnu sjednicu SDP-ova predsjedništva', a Maras je rekao kako mu se ne sviđa "kada se SDP nađe u istoj rečenici s Bujancem, Hasanbegovićem i sličnima".

1505990256 - 21.09.2017 12:37:36