Home

bujanec
udarna tv večer

Bujanec čestitao Dujmoviću i najavio vlastitu ekskluzivu: Mnoge čeka šok!

U 20:05 starta emisija koja će potresti mnoge krugove i pokazati svo licemjerje društva u kojem živimo. Imamo strašnu snimku..., poručio je Bujanec

TV voditelj Velimir Bujanec čestitao je kolegi Tihomiru Dujmoviću na boljem terminu njegove emisije 'Iza zavjese' na HTV-u, ali je najavio i vlastitu eksluzivu.

"Kod dragog prijatelja i kolege Tihe Dujmovića večeras gostuje hrvatska predsjednica. Prije svega, drago mi je što je Dujmović dobio emisiju u boljem terminu - srijedom u 21:15 - pa ćete nakon Bujice, svake srijede, moći gledati još jednog hrvatskog novinara i to na nacionalnoj televiziji - u udarnom terminu", poručio je Bujanec.

Dodao je da je najavljeni dolazak predsjednice u Dujmovićevu emisiju velika stvar.

"Ona time šalje jasnu poruku: Neće na HTV u nedjelju, poslije ručka, kod YUsipovićevog foliranta, već ide kod našeg čovjeka. Gospođa Grabar - Kitarović nije pristala na medijski reket 'novinara' koji su i onako bili protiv nje tijekom predsjedničke kampanje. Doći Dujmoviću je jednako kao da je došla i u Bujicu i to me neopisivo veseli. Uz predsjednicu su i danas novinari koji su uz nju bili i prije dvije godine - a to joj je posve dovoljno da ponovo pobijedi na izborima. Ne treba joj nitko više i ne treba se baš nikome dodvoravati", dodao je Bujanec.

A što će biti u Bujici večeras?

"U 20:05 starta emisija koja će potresti mnoge krugove i pokazati svo licemjerje društva u kojem živimo. Imamo strašnu snimku koja će mnoge šokirati i pokazati kako (ne) funkcioniraju institucije sustava. Nakon današnje Bujice bit ćete još svjesniji s kime imamo posla na političkoj sceni i kakva je to zapravo - sramota...", poručio je Bujanec na fb-u.

1498540427 - 27.06.2017 07:13:47