Home

Božo Petrov (photo: faH)
Izvor slike: faH
ČELNIK MOSTA

Božo Petrov: Todorić je odgovoran za ovo, HDZ i Most ga neće spašavati!

'Ivici Todoriću su dosadašnji političari dali priliku da izraste ovako velik i da može utjeati na tržište na ovakav način', kaže Petrov

Pojavila se informacija da je Mostova ideja za Agrokor, koji se očito nalazi u velikim problemima, nacionalizacija te megatvrtke. Kritičari pak govore da je to 'nemoguća misija'.

Ipak, čelnik Mosta i predsjednik Sabora Božo Petrov u kratkoj izjavi za novinare, nakon koje nije dopustio dodatna pitanja, nije spominjao takvu mogućnost već je oštro nastupio prema Todoriću i Agrokoru.

"Ivici Todoriću su dosadašnji političari dali priliku da izraste ovako velik i da može utjeati na tržište na ovakav način. Nitko nije odgovoran za ovo stanje osim njega. Očekujemo da povuče racionalne poteze i da shvati da zajednička Vlada HDZ-a i Mosta neće spašavati Todorića i provoditi politiku od prije 20 godina. Država neće spašavati Ivicu Todorića. No branit ćemo gospodarski sustav te interese RH. Agrokor je strateška kompanija za hrvatsko gospodarstvo te upravo će zbog toga država po potrebi braniti gospodarski sustav ove zemlje. HDZ i Most će biti spremni djelovati dođe li do potrebe", rekao je Božo Petrov novinarima u Saboru.

 
1505899468 - 20.09.2017 11:24:28